Bach & Schubert

Lydlandskaber med “Lyden af Stilhed”

Lydgruppen “Lyden af Stilhed” består af lydkunstnerne Bach & Schubert.
Gert Bach – Cand.mag. i musik og kommunikation, integral mentor, komponist, musiker, lydterapeut og lydkunstner.
Mayaya Louise Schubert – Certificeret ID Psykoterapeut, integral mentor, klangmassør og lydkunstner. Desuden ejer af firmaet “Kunsten at leve“:

Vi tager rundt i Danmark og laver lydlandskaber (soundscapes) i form af lydmeditationer, meditative lydkoncerter, musikalske klangtæpper og guidede meditationer.

Det kan foregå i kirker, kursuscentre/yogacentre, under retreats, i skoler, virksomheder og organisationer både i dagtimerne og som aftenarrangement.

F.eks. kan vi afholde en meditativ koncert i en kirke på ca, 1 times varighed gerne med indlagte ord/tekster fra kirkens præst i begyndelsen og slutningen af selve meditationen. Det kan således være et selvstændigt arrangement eller fungere som et led i en andagt eller gudstjeneste.

Vi har bl.a. afholdt lydarrangementer i Roskilde Domkirke, Vor Frue Kirke og Vor Frelser Kirke i København, Messiaskirken i Charlottenlund (natkirke-arrangementer i en lydkunstnergruppe) og Helligåndskirken i København. P.t. er vi fast tilknyttet Ansgarkirken i København i form af en lydmeditations-andagt en gang om måneden.

Yogacentre som Yogaliving på Frederiksberg, Namaste Yoga Studio på Østerbro, Niyama Yogacenter i Frederikssund og Helhedshuset samt Sundhedscentret i Fredericia har løbende haft besøg af os. Ligesom Dome of Visions i København og Tranum Kunst og Kulturcenter i Nordjylland har lagt hus til vores lydmeditationer og lydlandskaber. Ved Nordens største kursuscenter for psyko-spirituel udvikling “ID Academy” afholder vi løbende åbne lydmeditationsaftener, hvor alle kan melde sig til.

Det har været lige spændende og nyt hver gang, for hvert rum har sin helt egen akustik og har dermed også stor indvirkning på lydlandskabernes klanglige udtryk.

Lydlandskaberne er typisk længere lydforløb med afdæmpede klange i organiske og bløde bevægelser, der skaber kropslig og mental afspænding hos tilhørerne.

En mere intim lydmeditation i et kursuscenter kunne f.eks. have en varighed af 1 time eller 2 timer med indlagt pause.

Du kan lytte til dem her: Meditative lydlandskaber.

 

Kommende arrangementer / bestil

Måske du har fået smag for lyden eller er blevet nysgerrig på at opleve det på egen krop ude til et live-arrangement?
Bestil eller tilmeld dig et arrangement og få en ganske enestående oplevelse.

Ring eller skriv og bestil her.

Hvor og hvornår er næste arrangement?